instant fap

Limun je brzo rješenje za loš zadah

Loš zadah najčešće uzrokuju bakterije u ustima ili u probavnom traktu, a uspješno ga, osim redovnog pranja zubi, uklanjaju i prirodni lijekovi i namirnice.

Cimet u borbi protiv lošeg zadaha

Jedan od najpoznatijih začina, cimet uspješno rješava problem lošeg zadaha, a dovoljno je da u čašu vode stavite kašiku ovog začina i pomiješate sa kašikom meda. Nakon toga mješavinom ispirite grlo i po nekoliko puta na dan. Isti efekat imaju i štapići cimeta koje možete žvakati, naročito nakon kafe, prenosi 24sata.

Limun – instant rješenje

Brzinsko rješenje za neugodan zadah jest limun, a dovoljno je da grickate krišku limuna ili njegovu koricu. Limunska kiselina će u trenu neutralizirati neugodne bakterije, posebno nakon ribe.

Zeleni borci protiv neugodnog mirisa

Peršin sadrži klorofil koji ubija bakterije odgovorne za loš zadah. Posebno je efikasan nakon što ste jeli bijeli luk, ili ribu, a dovoljno je samo žvakati ga. Jednako dobro kao i peršin, djeluju i menta, eukaliptus, bosiljak i ružmarin. Bilo da žvačete njihovo lišće ili napravite čaj i njime ispirete grlo, rješenje će biti isto.

Jogurt na dan za svjež dah

Jedan nezaslađeni jogurt na dan smanjuje razinu sulfidvodika u ustima, jednog od uzroka neugodnih mirisa. Osim što uklanja loš zadah, jogurt ga može i spriječiti.

KOMENTARI