instant fap

Ljubite se

Ljubite se

Ljubite se…

Ljubite se kod kuće. Ako već dugo živite zajedno i čini vam se da poljupci više nemaju onu draž s početka romanse, pokušajte jedan dan da ne pričate uopšte. Sve što želite da kažete, kažite poljupcima!

Ovo se, naravno, odnosi na vašu partnerku/partnera – nemojte pokušavati da poljupcima zatražite litru mlijeka i jedan polubijeli hljeb od tetkice u samoposluzi.

Ljubite se u prolazu. Svaki put kad prođete pored nje/njega plasirajte jedan streloviti. Trudite se da to uvijek bude na neko neočekivano mjesto.

Ljubite se uz pivo. Ako oboje volite da pijete pivo, probajte ovo: potegnite jači gutljaj, pola progutajte a pola razmijenite kroz poljubac!

Ljubite se u busu. Brzi, ali duboki poljupci su prava stvar za pretrpane autobuse.

Ljubite se na poslu. Prošvercujte se u toalet na 5 minuta inspekcije krajnika. Apsolutna tišina kao zahtjev, doprinijeće uzbuđenju.

Ljubite se pred izlozima. Uljepšajte grad u kome živite. Pronađite izlog kome malo fali da bude lijep i dodajte mu svoj poljubac!

Ljubite se na pijaci. Podijelite spisak i krenite sa suprotnih strana. Ljubite se kad god se sretnete među narandžama i celerima, žurno i žudno kao da se niste vidjeli pet godina i kao da se nećete vidjeti još pet.

Ljubite se na trgovima, među golubovima i djecom, dok se čvrsto zagrljeni vrtite u krug. Pomozite turistima da iz vašeg grada ponesu lijepe fotke.

Ljubite u ćošak oka.

Ljubite se ispod donje usne.

Ljubite se u vrh nožnog palca.

Ljubite se u pupak.

Ljubite se tamo gdje ste najgolicljiviji.

Ljubite se u otvoreni dlan i u stisnutu pesnicu.

Ljubite se ispod pazuha.

Ljubite se u osmjeh! Nijedan osmjeh bez poljupca!

KOMENTARI