instant fap

Londonski taksisti će iznajmljivati svoja vozila kao hotelske sobe

Londonski taksist David Weekes, sasvim pomiren lošim poslovnim mogućnostima koje očekuje tokom održavanja Olimpijskim igara, povremeno je proširio djelatnost

Osim što će tokom dana u samom vozilu pokušati razvoziti mušterije, tipični londonski crni taksi preko noći će preobraziti u hotel. David se nada da bi tako mogao zaraditi, budući da će svi smještajni kapaciteti u gradu biti pretrpani. Svojim korisnicima ponudit će kakvu takvu uslugu. Automobil će opremiti ugodnim jednokrevetnim ležajem, a gostima će ponuditi i pokrivač sa zastavom Velike Britanije. David će za svoje usluge tražiti 50 funti, prenosi index.

Većina će taksista za trajanja Olimpijskih igara, od 27. jula do 12. augusta, uzeti godišnji odmor jer rad tokom tog razdoblja smatraju totalnim gubitkom vremena. Gradska je uprava, naime, za potrebe Igara osigurala protočnost jedne prometne trake na cijelome gradskom području, no taksisti, za razliku od vozila s posebnim oznakama koja će razvoziti novinare, navijače i sportske aktere igara, nisu dobili dozvolu kretati se posebno označenim trakama. S obzirom da se zbog toga očekuju katastrofalni prometni čepovi tijekom održavanja natjecanja, većina ih neće raditi.

KOMENTARI