instant fap

Lorens Listo šesti put pobijedio u kategoriji skokova na glavu!

Skokovima 49 u takmičarskom i deset skakača u revijalnom dijelu, održani su 446. tradicionalni skokovi sa Starog mosta u Mostaru.

Lorens Listo, ovogodišnjom je pobjedom ostvario svoju šestu pobjedu u kategoriji skokova na glavu. Drugi je bio Ilijaz Spasovski, dok je treće mjesto osvojio Aleksandar Simanović.

U kategoriji skokova na noge, prvo mjesto je osvojio Igor Kazić, drugi je bio Admir Delić. Treće mjesto osvojio je Ermin Sarić.

Kako je javio novinar agencije Anadolija, manifestaciji je prisustvovalo više hiljada gledalaca iz Mostara, ali i čitavog regiona.

Prema riječima predsjednika kluba skakača u vodu “Mostar” i jednog od organizatora ovogodišnjih skokova Saše Oručevića, na ovogodisnjem takmičenju učestvovalo je 49 skakača iz gotovo svih zemalja regiona.

Skakači su bili podijeljeni u dvije discipline tako da su 19 njih izveli skok “na noge” dok su preostalih 30 skakali “na glavu”. Pored 49 takmičara, publika je vidjela i deset revijalnih skokova.

Ovogodišnjim žirijem predsjedavao je legendarni bosanskohercegovački skakač Emir Balić, dok ostatak žirija sačinjavaju Mirsad Deda Pašić, Enver Novaković, Haris Šiširak i Ermin Zukanović.

KOMENTARI