instant fap

Luda noć, ja sam momak na lošem glasu…

Luda noć, ja sam momak na lošem glasu…

Novi incident premijera Lipovače

U jednom od najljepših gradova na Uni, Bosanskoj Krupi u subotu, 8. juna gostovala je srbijanska grupa Miligram. Najpoznatiji gost na ovom koncertu, po svjedočenjima prisutnih, bio je prvi čovjek Unsko-sanskog kantona, premijer Hamdija Lipovača (SDP).

Premijer je nedavno postao ponosni otac blizanaca koji, također, nemaju jedinstveni matični broj. No, njega očito to ne zabrinjava pa je potpuno opušteno, pjevao uz srbijanske folkere: “Ih lele što se ne ubih ispod one kruške…” uz cjelonoćno opijanje, po čemu je već odavno poznat u Krajini.

U ljutoj Krajini se nakon te noći počelo prepričavati kako je Lipovača, potpuno pijan, išao okolo moleći djevojke za barem jedan ples, a kada nijedna nije pristala počeo se nepristojno ponašati!? Drugi tvrde i to da je tokom premijerovog raskalašenog ponašanja “nastradao” i njegov tjelohranitelj, odnosno da je imao par bliskih i neobičnih kontakata sa premijerom. Ima još sličica iz te noći koje nisu čak ni za prepričavanje.

Iako o tome ne postoji službena zabilješka, cijela Krajina bruji kako je njihov premijer te noći “dobio” i batina. Naime, po tvrdnjama svjedoka, nakon što se počeo nepristojno ponašati prema izvjesnoj djevojci, njezin pratilac je premijeru očitao bukvicu… zbog koje mu je, navodno, trebala i medicinska pomoć.

Shvativši, kad se otrijeznio, kakve je (opet) budalaštine napravio premijer je poslao svoju ekipu koja je obišla medije u Unsko-sanskom kantonu zabranivši im da kažu bilo šta o tom događaju. Međutim, narodu nije mogao zabraniti da priča, pa i bez medija, cijela Krajina bruji o najnovijem Lipovačinom incidentu.

Nije, naravno, problem što premijer voli popiti, pa i “zalomiti”, ali njegovo bahato ponašanje i rasipanje novcem šalje ružnu sliku običnim ljudima koji u ova teška vremenima jedva sastavljaju kraj s krajem, dok se on provodi na – njihov račun.

BHDANI (M.T.)

KOMENTARI