instant fap

Lumia 510 za tržišta u razvoju

Isporuke ovog mobitela s očekivanom cijenom od oko 200 dolara na tržišta u Kini i Indiji kreću u novembru, a dostupnost će se potom proširiti i na Južnu Ameriku, te Aziju.

Nokia veliki dio prihoda još ostvaruje prodajom jeftinih uređaja na tržištima u razvoju. U skladu s prebacivanjem poslovanja na Windows Phone, kompanija je ponudila i jeftini uređaj zasnovan na Microsoftovom OS-u.
Mobitel ima 4-inčni ekran rezolucije WVGA, a isporučivat će se s Windows Phoneom 7.5. Ugrađen je Qualcommov procesor Snapdragon S1, 256 MB radne memorije, te stražnja kamera od pet megapiksela s autofokusom (f/2.4 na 28 mm). Ugrađeno je i 4 GB trajne flash memorije koja, nažalost, nije proširiva memorijskim karticama, a proizvođač napominje da se uz mobitel, kao uostalom i na svakom drugom Windows Phoneu, dobiva 7 GB prostora na SkyDriveu. Lumia 510 će se isporučivati s aplikacijama Nokia Maps i Drive.

Isporuke ovog mobitela s očekivanom cijenom od oko 200 dolara na tržišta u Kini i Indiji kreću u novembru, a dostupnost će se potom proširiti i na Južnu Ameriku, te Aziju. Iako će se uređaj isporučivati s Windows Phoneom 7.5, moći će se instalirati i nadogradnja na verziju 7.8 nakon što taj OS postane dostupan.

KOMENTARI