instant fap

Mala pravila ljetnje avanture za žene

Ljeto je savršeno godišnje doba za singl dame. Opuštena atmosfera, ljetovanja na udaljenim mjestima gdje vas skoro niko ne poznaje… Ali, to može da bude i podloga za grešku i slomljeno srce. Evo nekoliko pravila ljetnjeg flerta.

Ljetnja avantura ima rok trajanja – od jedne večeri do tri mjeseca. Prije nego što se upustite uflertovanje sa muškarcima, pripremite se na to da će se vaša avantura jednom završiti.

Suzdržite se od avanture sa prijateljem ili kolegom. Nikada ne treba da započnete nešto sa osobom koju treba da viđate svakodnevno kad se ljeto završi.

Postavite granice. Objasnite mu da sve što želite je zabava i budite sigurni da je i to sve što on želi. Naravno, to i vama treba da bude jasno.

Ne očekujte previše. Ako ste prošle godine imali nezaboravnu avanturu sa dečkom iz mjesta gde ste ljetovali, ne očekujte da će se to ponoviti ako ponovo izaberete to mjesto za odmor.

Zaštitite se. Ljeto je period kada veliki broj ljudi ima nezaštićene seksualne odnose, zbog čega možete imati neželjenu trudnoću ili zaraditi polno prenosivu bolest. Ne dozvolite da vam se to desi.