instant fap

Male stvari koje nam fale nakon prekida

PREKIDI su super: Ponovno imaš priliku živjeti kao solo djevojka, noćni život je tvoje pravo i nitko ti ne prigovara ako ostaneš vani do jutra, a i muški nered u kući rijetko kome nedostaje. Ipak, na početku nam nedostaju sitnice koje bismo voljele zadržati:

1. Tko će nam namazati leđa?

Ma koliko god savitljive bile, svaka od nas ima onu jednu točku na leđima koju nikako ne možemo dohvatiti. Dečko je idealan za hidrataciju tog dijela leđa, pa nam je na početku ipak malo teško, ali brzo se naviknemo. Uostalom, to može učiniti i netko drugi.

2. Nemamo više ispriku za izbjegavanje obveza

Kava s frendicama na koju ti se ne da ići prije je bila lako odgodiva: Ako kažeš da ti i tvoj dragi imate večer za sebe, niti jedna od njih se neće smjeti naljutiti. Sad kad si solo, ostaješ bez isprike, čak će te i tjerati da izađeš iz kuće jer će misliti da tuguješ u samoći.

3. S kim ćeš podijeliti desert?

Naravno da možemo same smazati polovicu torte, ali dečki su ti koji nam uvijek pomažu da to ne napravimo. Najbolji anticelulitni tretman je onaj u kojem dečko pojede ono što bi i ti pojela, a sada kada ga nemaš, vrlo vjerojatno ćeš doći u napast i riješiti sve u vlastitom aranžmanu.

4. Nitko nema obvezu slušati tvoje priče

Ok, sigurni smo da su tebi sitnice koje su ti se dogodile tijekom dana jako zanimljive, ali većini ljudi vjerojatno nisu. Dečko je netko tko ih mora saslušati htio, ne htio, a ako si solo, vrlo vjerojatno ćeš ih pokušati ispričati frendicama, koje neće biti previše zainteresirane.

KOMENTARI