instant fap
Naslovnicainmedia danasUncategorized

Mališani uživali u zajedničkom druženju u biblioteci

Mališani uživali u zajedničkom druženju u biblioteci

Javna ustanova “Narodna biblioteka” Sanski Most danas je za svoje najmlađe sugrađane upriličila novogodišnju zabavu, gdje su mališani uživali u zajedničkom druženju, plesu i raznim poslasticama.

Narodna biblioteka u Sanskom Mostu povodom novogodišnjih praznika priredila je zabavni program “U susret Novoj godini”, a jedan od ciljeva ovog događaja bio je da se najmlađi stanovnici upoznaju s ovom ustanovom koja ima veliki značaj za kulturni život lokalne zajednice.

Direktorica ove ustanove Mediha Hromalić se zahvalila mališanima te je uputila čestitku povodom nastupajuće Nove 2018. godine svim građanima Sanskog Mosta sa željom da im Nova godina donese puno zdravlja i sreće. Mališani su se zabavili na svoj način, pa su igrom i pjesmom oduševili uposlenike biblioteke.

Odgajateljica u vrtiću “Krajiška radost” Irma Hamidović se zahvalila uposlenicima Narodne biblioteke na ovom divnom gestu. Narodna biblioteka organizovala je ovo druženje sa mališanima iz dječijeg vrtića “Krajiška radost”, kako bi djecu upoznali sa radom biblioteke i uveli u svijet knjiga, te ih na taj način afirmisali za čitanje koje ih očekuje u budućnosti.

KOMENTARI