instant fap

Maloljetna Dženana Ćatić pobjegla u Francusku?

Maloljetna Dženana Ćatić pobjegla u Francusku?

Maloljetna Dženana Ćatić (16) iz Donjeg Kamengrada kod Sanskog Mosta krišom je napustila kuću u kojoj je živjela s ocem Alenom najvjerovatnije u ranim jutarnjim satima 31. decembra prošle godine. Otad joj se gubi svak trag.

alen-catic

– Otišla je u svoju sobu 30. decembra u 22.30 sati. Ujutro je nisam zatekao, prozor sobe je bio otvoren – ispričao je otac Alen Ćatić, koji je zaposlen u KJP “Sana”.

Dženana je ponijela i pasoš. Nakon razvoda roditelja ostala je da živi s ocem, dok je majka Jasminka Delić s njenim mlađim bratom Dženanom otišla u Francusku, gdje i sada živi, piše Dnevni avaz.

– Odmah sam bivšoj supruzi poslao poruku da je naša kćerka nestala, ali se nije javila. To mi je čudno, to nije poruka koja se zanemaruje – kaže Ćatić i, logično, sumnja da majka ima neke veze s njenim iznenadnim nestankom.

Alen kaže da je s kćerkom imao problema u školi, zbog čega je napustila prvi razred Mješovite srednje škole, Odsjek za frizere. Također ju je upozoravao na i Facebook kontakte sa starijim osobama.

KOMENTARI