instant fap

‘Mandžo, Ibra, Costa ili Balotelli u Jaingsu, a Sammir sigurno ostaje’

‘Mandžo, Ibra, Costa ili Balotelli u Jaingsu, a Sammir sigurno ostaje’

“Sammir? Odličan, živi potpuno sportski, uglavnom se družimo mi stranci, idemo na večere i ručkove, uživamo. Klub je prvi, svi su zadovoljni, a to je tek početak”, ističe Rajčič

Zahvaljujući Sammiru već dva mjeseca u Jaingsu Suningu je i maser Zoran Rajčić.

“Surađivao sam sa Sammirom u Dinamu, pozvao me na pripreme Jiangsua u Malagu. Radio sam tih nekoliko dana s njim, trener Petrescu vidio je da dobro radim i pozvao me u Kinu, da budem dio njegova stožera. Sad sam dva mjeseca ovdje, svi su me dobro primili, naravno, najbolji sam sa Sammirom i Brazilcima, Australcem Sainsburyjem, odlično sam se uklopio i sad potpisao i ugovor”, priča Rajčić za Sportske novosti.

O Sammiru i životu u Kini Rajčić ističe.

“Sammir? Odličan, živi potpuno sportski, uglavnom se družimo mi stranci, idemo na večere i ručkove, uživamo. Klub je prvi, svi su zadovoljni, a to je tek početak.”

A početak znači…

“Tvrtka Suning koja je vlasnik kluba ima globalne ambicije, planira kupiti 20 posto vlasništva milanskog Intera. I dodatno uložiti u Jiangsu. Evo jedna informacija, kako sad stvari stoje, na ljeto će nam doći jedan od četvorice napadača, Mandžukić, Ibrahimović, Diego Costa iliBalotelli. Netko će morati otići, budite sigurni, Sammir to neće biti, on je ovdje jedan od glavnih igrača, igra u životnoj formi.”

KOMENTARI