instant fap

Manekenka Bar Refaeli započela potragu za savršenim muškarcem

Nedavno sam u zračnoj luci vidjela zgodnog muškarca.

Pogledala sam prema njemu, a on je spustio glavu i počeo tipkati poruku, pojadala se zgodna Bar Refaeli putem svojeg Twitter profila nakon što je sa obožavateljima podijelila slike sa snimanja za reklamne kampanje za kupaće kostime.

Savršenim tijelom što ga je osunčala na grčkom otoku Mykonosu pohvalila se i na internetu, pa je i putem “žice” započela potragu za savršenim muškarcem. Naime, kad je s glumcem Leonardom DiCapriom prekinula petogodišnju vezu, 27-godišnja Izraelka je usamljena, prenosi 24sata.

– Nigdje ne izlazim – ili snimam ili spavam. Nemam gdje upoznati muškarca i započeti vezu… Jedini pripadnici suprotnog spola sa kojima se susrećem poduzetnici su koji se, kao i ja, sele od jedne do druge zračne luke. Nema tu sreće – kazala je u nedavnom intervjuu za Maxim očajna manekenka tvrdeći da je već navikla ‘plesati sama sa sobom’.

Ali, do prošlog proljeća, kad je službeno objavljena vijest o njihovom prekidu, Refaeli se ‘stiskala’ uz devet godina starijeg DiCaprija kojeg je upoznala na zabavi u Hollywoodu.

KOMENTARI