Manekenka Nejra Pršić pobjednica takmičenja za Miss Europe Continental UAE 2017

Homeinmedia danasUncategorized

Manekenka Nejra Pršić pobjednica takmičenja za Miss Europe Continental UAE 2017

Nejra Pršić u novom spotu MC Stojana
“Upravo sam pobijedila na takmičenju Miss Europe Continental UAE 2017. Ponosna sam što sam učinila svoju Bosnu i Hercegovinu pobjednicom”, napisala je Nejra na svom Facebooku.

Nejra Pršić je rođena u Rijeci, a već više od dvije godine živi i radi u Dubaiju. Manekenstvom se bavi od svoje 14. godine, a njenu manekensku karijeru krasi nekoliko titula osvojenih na izborima ljepote u BiH i Hrvatskoj.

Tako je 2007. godine bila pobjednica izbora Miss Teen BiH, a 2011. godine, kada je bila maturantica bihaćke gimnazije, osvojila je titulu prve pratilje Miss Hrvatske.

Osim manekenstva, Nejra je iskusila i novinarski zanat. Naime, dok je živjela u Bihaću, radila je kao voditeljica muzičke TV-emisije, ali joj je manekenstvo, ipak, najveća strast.

Miss Europe Continental je jedno od najprestižnijih takmičenja u Evropi koje je posvećeno promociji evropske kulture i naslijeđa i prilika je svim mladim Evropljankama da izraze svoje umjetničke vještine, inteligenciju, samopouzdanje i liderske osobine kako bi dalje napredovale u evropskoj modi, filmu i industriji ljepote.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0