Marca bira najgore pojačanje u historiji Real Madrida, na listi i Robert Prosinečki

HomeSport

Marca bira najgore pojačanje u historiji Real Madrida, na listi i Robert Prosinečki

Prosinečki uoči meča sa Austrijom i Španijom: Robi poziva novog Zmaja

Ugledna Marca odlučila je da izabere najgora pojačanja u historiji kraljevskog kluba. Oni su izabrali šestoricu fudbalera, a navijači će imati priliku glasanjem da izaberu najgore pojačanje u historiji Real Madrida.

“Čast” da se nađu na ovoj listi dobili su Gareth Bale, Kaka, Arjen Robbe, Eden Hazard, Jonathan Woodgate i nekadašnji selektor bh. reprezentacije Robert Prosinečki.

Marca se prisjetila i izjave Prosinečkog koji je svojevremeno rekao da mu jednostavno nije jasno šta mu se desilo u Real Madridu.

“Ne znam šta se desilo. To je fudbal i život. Desi se mnogo problema s povredama i stvari idu nizbrdo. Nisam imao sreće s povredama i to je to. Ipak, veoma sam sretan što sam imao priliku da igram u klubu poput Real Madrida”, rekao je Prosinečki prije nekoliko godina.

Glavna tema ovih dana je Eden Hazard koji se ponovo povrijedio. Belgijanca kao da je neko prokleo otkako je došao u Real jer muku muči s povredama već dvije godine.

U anketi Marce trenutno je glasalo skoro 40.000 fanova, a ubjedljivo vodi Hazard sa 49% glasova. Slijedi Kaka sa 17%, te Woodgate sa 14% glasova. Nakon toga četvrti je Bale sa 13% glasova, dok Prosinečki ima 6% glasova. Arjen Robben je do sada dobio svega 1% glasova za najgore pojačanje u historiji Real Madrida.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: