instant fap

Marija Šerifović nakon susreta sa Azrom Dedić: Imaš prijatelja do kraja života!

Marija Šerifović nakon susreta sa Azrom Dedić: Imaš prijatelja do kraja života!

Hrabroj Bišćanki Azri Dedić, prvakinji Evrope u ID judou, danas je ispunjena životna želja – upoznala je svoju omiljenu pjevačicu Mariju Šerifović.

Popularna pjevačica nakon emotivnog susreta sa zlatnom Azrom na svom Facebook profilu objavila je status, koji prenosimo u cjelosti.

Čula sam da postoji devojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odložim sve svoje obaveze i da dođem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao super heroja.

Svi znamo da sam ja dete u duši pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu – radi se o devojci koja ima Daunov sindrom ali to je u ovoj priči manje važno. Ono što je važno je činjenjica da mene želi da vidi Evropska prvakinja u džudou i da je to jedina stvar koju u životu želi. Šta drugo da kažem osim da je to za mene ogromna čast.

Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspešnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. Inajvažnije od svega – ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve super heroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu.

Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negde zahvaljujući njima intonirala himna vaše – naše države. Što se mene lično tiče od danas pa na dalje Azra imaš prijatelja do kraja života, džudo savez takođe i uvek mozžete da računate na moju pomoć“, napisala je Marija.

KOMENTARI