instant fap

Mario Balotelli ima novu ljubavnicu

Sve je očitije da je talijanski nogometaš Mario Balotelli pravi ‘igrač’ i na ljubavnom polju, pa se tako iz sedmice u sedmicu saznaje za njegove nove ljubavne avanture.

Hronologija njegovih ljubavnih izleta ide otprilike ovako: nogometaš Manchester Cityja bio je u vezi s Raffaelom Fico koja tvrdi da nosi njegovo dijete, a varao ju je s mnogim djevojkama od kojih neke nisu ni znale da je Mario u vezi.
Naime, nedavno je u medije sa svojom pričom izašla i 19-godišnja Dominikanka Dahiana Rojas koja je ispričala kako je s Balotellijem bila godinu i pol dana u vezi, ali u isto vrijeme dok je ovaj hodao s Raffaelom Fico, a za njegovu vezu s Fico saznala je iz novina.

Odoljeti mu nisu mogle ni slavne ljepotice, pa je tako nedavno viđen kako se na Ibizi zabavlja u društvu Paris Hilton i Miss Irske, Rosanne Davison, piše Hot.

Klubu ljepotica koje su dobile priliku družiti se s nogometašem sada se pridružio i francuski model, glumica Vanessa Lawrens koju je upoznao na najpoznatijem ‘partijalištu’ na Mediteranu – Ibizi.

Svjedoci pričaju kako se par danju kupa, sunča i uživa u ljepotama Ibize, dok navečer obilaze klubove. Čini se kako 22-godišnjoj Vanessi ne smeta Balottelijeva promjenjiva narav.

KOMENTARI