instant fap

Maske su pale! Iza nelegalne obustave saobraćaja GRAS-a stoji čelništvo SDP-a!

Maske su pale! Iza nelegalne obustave saobraćaja GRAS-a stoji čelništvo SDP-a!

Posljednji javni napad SDP-a, usmjeren na čelništvo SDUBiH zbog situacije u GRAS-u, jasno ukazuje da su maske pale i da iza nelegalne obustave saobraćaja radnika GRAS-a stoji čelništvo SDP-a, saopćio je u nedjelju SDU

Ako je za SDP prihvatljivo da radnici na silu izbacuju građane iz vozila i skreću vozila u garažu, za SDU je to nasilno ponašanje koje traži reakciju institucija sistema. Ako SDP štiti one radnike koji pred kamerama pokazuju svoj obraz skidajući hlače, za SDU su takvi pojedinci paradigma stanja u društvu koje želimo mijenjati, navodi SDU.

Također, iz te stranke ističu da ako je za SDP prihvatljivo da se nad radnicima koji žele raditi, vrši teror, prijetnje i ucjene, za njih  je to poziv Tužilaštvu KS-a, rukovodstvu GRAS-a, kao i svim nadležnim institucijama, da reaguju i sankcionišu takve pojedince.

SDU također tvrdi da SDP želi prikriti nezakonite radnje koje njihovi sindikalni poslušnici u GRAS-u provode godinama.

Po njihovim navodima, kompletnoj javnosti jasno je da je nezakonita obustava saobraćaja u Sarajevu djelo pojedinaca iz GRAS-a, koji su građane Sarajeva ponizili, dovodeći ih u talački status.

– Međutim, „galama“ koju diže SDPBiH povodom puča svojih pojedinaca u GRAS-u ima svoj cilj. I oni moraju znati, kao i naša javnost, da ovakvo ponašanje pojedinih radnika GRAS-a najviše šteti samom GRAS-u, te ga vodi ka uništenju i stečaju, čime se stvaraju uslovi da se određene kompanije namire iz stečajne mase, navodi SDUBiH u saopćenju za javnost.

KOMENTARI