Medina i Alen: Otac stajao u koloni zbog udesa svoje mjezimice…

HomeVijestiBiH

Medina i Alen: Otac stajao u koloni zbog udesa svoje mjezimice…

Poginuo pjevač Esad Kazić?

Vjerenici Alen Kučević (24) iz Prijepolja i Medina Bjelak (22) iz Brodareva stradali su u nedelju popodne u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj nakon što je na njih naletio policijski automobil. Policija je jurila ka mjestu pada aviona u kome je stradala jedna od najbogatijih Ruskinja.

Alen i Medina su se zaručili u decembru prošle godine, za august je bila planirana velika svadba u Prijepolju, a pripreme su bile uveliko u toku, piše Kurir

Mladić i djevojka bit će sahranjeni zajedno jer su bili zaručeni, voljeli su se i zajedno su i stradali. 

Kobnog dana, u nedelju popodne išli su da gledaju stan u koji su planirali da se presele, udes se dogodio pri povratku. Porodica stradale Medine živi u Njemačkoj već 20 godina, dok je Alen otišao da radi u Njemačku prije četiri – pet godina. 

Porodica još ne dolazi sebi od šoka. 

Medinin otac, koji se tog tragičnog dana sticajem okolnosti našao na istom putu i upao u kolonu koja je nastala zbog uviđaja, ni ne sluteći da je nekoliko stotina metara ispred njegova mjezimica počiva nasred puta, potpuno je izgubio moć govora. 

Ni Alenovi roditelji ne mogu da se pomire sa sudbinom. 

“Alenova majka i dalje misli da to nije istina, niko od nas ne može da se pomiri sa tragedijom. Najgore je što nikada nismo ni pomišljali da će se to njemu destiti, nije divljao za volanom, uvijek je bio savjestan vozač. Tog dana, on je krenuo da pretiče i to jeste njegova greška. Ali tokom preticanja, automobil ispred kog je trebalo da se uključi u svoju traku nije usporio i propustio ga, već je ubrzao, zakačio u zadnji dio Alenovog auta”, prepričala je rodica Rijalda dodajući da je trebalo da doputuju u Srbiju 17. aprila i da su već kupili karte.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0