instant fap

MEDŽLIS IZ-e SANSKI MOST u akciji pomoći borcu Armije BiH

MEDŽLIS IZ-e SANSKI MOST u akciji pomoći borcu Armije BiH

Netom pošto smo nedavno završili prikupljanje novčane pomoći za djevojčicu Ajlu Kvrgić u kojoj smo prikupili preko 11.000 KM za njeno liječenje, javio nam se demobilisani borac Armije BiH, Nedžad Rizvanović sa svojom pričom o zdravstvenom problemu i iskušenju koje ga je zadesilo.

Naravno, pored teške životne priče, Nedžad je donio i brojnu dokumentaciju i nalaze koji potvrđuju da je obolio od teške aritmije srca, te da mu je za liječenje i postoperativni tretman potrebno oko 15.000 KM.

Glavni imam Medžlisa odlučio je da pozove sve džemate da se i ovaj put, u skladu sa svojim mogućnostima, uključe u akciju pomoći Rizvanović Nedžadu, kako bi što prije prikupio potrebna sredstva i otišao na operaciju srca.

Udruženje veterana i demobilisanih boraca S. Most svojim dopisom je potvrdilo da je Nedžad bio borac Armije BiH, kao i to da su on i supruga nezaposleni, te da je otac dvoje djece, od kojih se jedno školuje, a drugo je, također, na Birou za zapošljavanje.

Sve ovo su razlozi da Vas i ovim putem pozovemo da se i Vi odazovete ovoj plemenitoj akciji, ukoliko ste u mogućnosti i podsjetimo na riječi plemenitog Poslanika, a.s., da “onaj ko pomogne čovjeku u nevolji, Allah Uzvišeni njemu će pomoći”.

P.S: U prilogu Vam objavljujemo spomenute dokumente, te Vas molimo za razumijevanje zbog neobjavljivanja fotografija osobe za koju je pomoć namijenjena.
Prikupljenu i uručenu pomoć ćemo, kao i svaki put, uredno dokumentovati i objaviti.

KOMENTARI