instant fap

Mesi ide prema Zlatnoj lopti

Mesi ide prema Zlatnoj lopti

U Španiji je glavna tema Lajonel Mesi, a Mundo Deportivo donosi ispitivanje preko 100 aktivnih i bivših fudbalera i trenera o tome tko bi trebao osvojiti zlatnu loptu ove godine.

Uvjerljiva većina je za pobjednika odabrala Mesija. Na drugu poziciju stavljaju Kristijana Ronalda, treći je Nejmar, četvrti je Luis Suarez, a peti Zlatan Ibrahimović.

 

Mundo Deportivo takođe donosi vijest kako Real Madrid sljedećih godinu dana prijeti zabrana dovođenja novih igrača! Navode kako FIFA istražuje 50 transfera u kojima je Real dovodio maloljetne igrače te da su našli brojne nepravilnosti.

800 hiljada funti sedmično

Veliku vijest donosi The Sun u svojem izdanju gdje na naslovnici tvrdi kako Mančester Siti nudi Mesiju platu od 800 hiljada funti kada bi postao njihov igrač. Odnosno, pretvoreno u Evre, Mesi bi u Sitiju zarađivao 4.5 miliona evra mjesečno.

Kada bi Siti uz Mesija uspio dovesti i Gvardijolu kao što je najavila španjolska radio postaja Cope, dogodilo bi se ujedinjenje iz Barselone. Tada su njih dvoje brojnim trofejima među kojima se ističe osvojena Liga prvaka donijeli jedno od najuspješnijih doba u istoriji katalonskog kluba, prenosi Index.hr.

U Engleskoj je uz Mesija vijest dana zimsko trošenje Hoze Murinja. On je za Mousu Dembelea i Jamiea Vardya spreman iskrcati preko 56 miliona evra./

KOMENTARI