instant fap

Mi smo na ulici i trebamo vašu pomoć!

Mi smo na ulici i trebamo vašu pomoć!

Dragi naši drugari i prijatelji životinja, želimo da se zahvalimo na lajkovima i praćenju naše stranice, jer ste nam s tim pokazali da podržavate ono što radimo ili bar ono što želimo i pokušavamo da radimo  Ovim putem Vas pozivamo i molimo da nam u inbox pošaljete slike pasa koje hranite ili ih poznajete jer se nalaze u Vašem naselju i želite im pomoći i udomiti ih. Uz te slike nam je potreban kraći opis, tipa: da li je pas mužjak ili ženka, koje je starosne dobi ( bar otprilike ) i obavezno gdje se nalazi.

Također, dobro bi nam došlo ako imate viška starih dekica, jastuka, posuda za hranu, povodaca, kaiševa, stare kućice koje vaši psi ne koriste i sl. Mališani sa ulice bi se siguno obradovali bilo čemu od gore od gore navedenog, a najviše , zaista najviše bi se oradovali hrani !!! Molimo Vas da mislite na njih u ovim hladnim, zimskim danima i noćima.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo i nadamo se od srca da ćete izići u susret onima kojima je Vaša pomoć zaista potrebna.

“Prijatelji životinja”  Sanski Most

U ovom albumu se nalaze psi koji su trenutno na ulici i zaista trebaju našu pomoć. Molimo Vas, ne prolazite kraj njih kao da su nevidljivi, svi oni trebaju i žele topli i sigurni kutak…

FOTOGALERIJA

KOMENTARI