instant fap

Milioner Graham Hill pokazaće vam da se kvalitetno može živjeti i u 39 kvadrata

Milioner Graham Hill pokazaće vam da se kvalitetno može živjeti i u 39 kvadrata

NAKON što je prodao svoju tvrtku za par milijuna dolara 1990-ih, Graham Hill je živio u luksuznoj kući u Seattleu okružen najskupljim pokućstvom, elektroničkim uređajima i skupocjenim automobilima u garaži

ako i dalje ima novac, Hill danas živi u oskudno opremljenom stanu od samo 39 kvadrata u New Yorku.

Zagovornik minimalističkog stila života, Hill je za emisiju Today pokazao svoj stan i kako je manje ponekad više. Tako njegov stan uključuje sklopivi krevet, stol koji se može raširiti i primiti čak 12 gostiju i uredski prostor koji se sprema u zid.

“Ljudi su svjesni da ono najveće nije uvijek najbolje rješenje, mislim da su u životu bitna iskustva, odnosi i veze, na što bi se svi trebali usredotočiti, a minimizirati vrijeme koje trošimo na nabavljanje novih stvari i bavljenje s njima.” kaže.

Kako je putovao po svijetu i dožio glamurozni svijet jet seta, kaže da je shvatio kako stvari koje posjeduje prije ili kasnije posjeduju njega.

No, i s praktične strane ovaj pristup ima smisla, njegov set za jelo se sastoji od 10 plitkih zdjela, ima samo šest košulja i niti jedan DVD. Isto tako tvrdi kako manji prostor ima ogromne prednosti kad su u pitanju režije.

“Želim napraviti zajednicu zgrada koje se sastoje od manjih stanova”, završava

KOMENTARI