Mirsadi Hadžić ostvarena želja, s porodicom uživa na moru

HomeVijestiBiH

Mirsadi Hadžić ostvarena želja, s porodicom uživa na moru

Mirsada je uspjela da dođe na more: Pogledajte šta je ova divna djevojka poručila

Mirsadi Hadžić, učenici prvog razreda srednje škole u Bosanskoj Dubici, nakon što se u akciju prikupljanja novca za njeno ljetovanje uključio veliki broj ljudi, napokon se ostvarila životna želja – da ode na more.Naime, Mirsada je sinoć objavila svoje prve fotografije s mora. Odlazak u Makarsku njoj i njenoj porodici omogućila je turistička organizacija “Vuković” iz Dubice. 

Budući da se ova agencija prva javila i ponudila putovanje, porodica ih je željela ispoštovati, no zahvalili su se i svima onima koji su im ponudili i druge destinacije. 

Podsjećamo, Mirsada Hadžić pobrala je simpatije javnosti kada se prošlog mjeseca u medijima pojavila priča o njenom teškom životu. Naime, Mirsada je djevojka koja od desete godine radi teške poljoprivredne poslove i pomaže porodici. Sve je počelo kada joj se otac teško razbolio. 

Mirsada je tada izrazila želju da ode na more jer nikada do sada nije imala priliku otići. 

Uz pomoć velikog broja ljudi i Udruženja mladih “FOKUS” za Mirsadino ljetovanje brzo je prikupljen novac, a kasnije su porodici koja je u teškoj finansijskoj situaciji od prikupljenog novaca kupili i kravu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0