instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Mirza Pandur podržao Šejlu Zonić: Mislim da je zasluženo, ona je dijamant

Mirza Pandur podržao Šejlu Zonić: Mislim da je zasluženo, ona je dijamant

Bh.pjevač Mirza Pandur osvrnuo se na učešće u Zvezdama Granda i pružio podršku svojoj kolegici Šejli Zonić, koja je odnijela pobjedu u ovom muzičkom takmičenju.

“Utisci su predivni. Svi smo skupa slavili, pogotovo tu finalnu noć. Bila je večer za pamćenje. Jedno jako lijepo iskustvo za mene. Sad me vozi adrenalin za sve ovo što slijedi poslije”, rekao je.

Oni su nakon finala otišli na veliku zabavu, no Mirza je otkrio da je bio previše umoran da ostane do kraja.

“Dino Suljić i ja smo se uhvatili gitare. Ja sam otišao oko četiri, ostali su bili još. To je prva žurka da sam ja prvi otišao kući. Savladao me je umor. To je presudilo, s obzirom na to da ja nisam kasnio na tonsku probu kao ostali”, naveo je.

Osim muzičkim talentom, simpatije brojnih gledatelje je privukao smislom za humor.

“To je sarajevski duh i humor. Generalno mi je i porodica takva kakva jeste. Imamo jedno zdravo zezanje u svoja četiri zida. Nemam neku pretjeranu inspiraciju, samo je bitno da sam dobro raspoložen”, rekao je.

Kada je riječ o pobjednici Šejli Zonić, za nju je imao samo riječi hvale.

“Mislim da je zasluženo. Šejla je prije svega školovan muzičar i neko kod koga bih ja najprije otišao na časove pjevanja. Apsolutni je sluhista i bezveze je uopće komentarisati bilo šta u vezi te djevojke. Ona je jedan dijamant kada je u pitanju muzika”, kazao je.

KOMENTARI