Missica izgubila krunu zbog seks skandala

HomeMagazin

Missica izgubila krunu zbog seks skandala

Koliko košta vjenčanica koju je nosila Ana Ivanović

Direkcija za izbor Miss Velike Britanije oduzela je ovu titulu 20-godišnjoj Zari Holland koja je okrunjena prošle godine u septembru. Umjesto nje krunu će do kraja godine nositi prva pratilja Deone Robertson, piše Daily Mail.

Razlog tome je Zarino učešće u reality showu Love Island gdje takmičari koji nisu u vezi ili braku provode pet sedmica. No to nije sve. U srijedu navečer na ITV2 prikazana je epizoda u kojoj se Zara ispod pokrivača “zaigrala” s kandidatom Alexom Bowenom koji je u show ušao dan ranije.

Sada već bivša misica dan kasnije rekla je kako to ponašanje nije nalik na nju te da duboko žali zbog onog što je učinila. No, za žaljenje je sada kasno jer su iz organizacije već poručili da Zaru više ne mogu promovirati kao pozitivan uzor.

– Bliski smo sa svim našim pobjednicama i dok nose krunu stojimo uz njih kad god je to moguće. No, s obzirom na okolnosti, morali smo donijeti ovakvu odluku, a na to su utjecale i reakcije javnosti nakon prikazane epizode realityja. Razumijemo da svako može pogriješiti, ali Zara je kao predstavnica Velike Britanije ipak trebala biti odgovornija – poručili su iz organizacije.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0