Mlada pjevačica povlači se na vrhuncu slave

HomeMagazin

Mlada pjevačica povlači se na vrhuncu slave

Odaberite sliku i otkrijte savjet koji stoji iza nje

Pjevačica Selena Gomez rasplakala se tokom koncerta u Jakarti, a potom poručila obožavateljima da se ne može povezati sa svojom muzikom, ni sama sa sobom.

“Bojim se, moram preispitati svoj život. Razmisliti ko sam zapravo. Nikad vam nisam lagala pa neću ni sad”, poručila je 24-godišnja pop zvijezda.

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila dramatičnu poruku, a fanovi se sad pitaju hoće li nastaviti s karijerom ili se povući sa scene. Zabrinuti su za njeno zdravlje jer se mlađahna pjevačica od tinejdžerskih dana bori s depresijom.


“Odlazim na terapije, jer su mi ljudi u lice vikali da sam debela. Bilo je grozno! Javno su me kritizirali zbog debljine i to me uništilo”, priznala je.

Spas je potražila u vjeri, objašnjavajući da je osjećala duhovnu prazninu te da je to razlog zbog kojeg se suočava s brojnim problemima.

“Tokom boravka na rehabilitaciji naučila sam nešto o duhovnim aspektima i odlučila ih istražiti”, rekla je.

Prije tri godine pauzirala je karijeru i izazvala brojna nagađanja, od toga da je trudna, preko toga da se bori s depresijom do toga da i dalje pati za bivšim dečkom Justinom Bieberom.


Selena je kasnije otkrila da je razlog za pauzu bila bolest s kojom se borila.

“Bolujem od lupusa i zbog toga mi je teško nositi se sa svim”, rekla je.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: