instant fap

Mladi SDA za made in BiH

Asocijacija mladih SDA Goražde nastavlja kontinuitet očuvanja i promovisanja svih državotvornih ideja i projekata, istaknuto je na pres-konferenciji ove stranke.

Asocijacija mladih SDA Goražde želi skrenuti pažnju javnosti na kampanju Kupujmo domaće kao jedan od najbitnijih segmenata ekonomskog razvoja i patriotizma. Članovi Asocijacije će danas na različitim lokacijama u gradu podijeliti 2.000 letaka i na taj način dati doprinos ovoj kampanji jer, kako su istakli, Bosna i Hercegovina, zbog nedovoljne razvijenosti svijesti građana po ovom pitanju, gubi milijarde konvertibilnih maraka, a ovo je jedini mogući način da se zaštiti domaća proizvodnja, te poveća bruto nacionalni proizvod i smanji trgovinski deficit koji prijeti da nas uništi.

U SDA ističu da razvijenija svijest građana direktno utiče na veće i redovnije plate uposlenih, penzije, socijalne pomoći, doprinosi povećanju broja uposlenih u BiH, te ubrzava izgradnju puteva i drugih infrastrukturnih objekata. Iz Asocijacije mladih SDA pozivaju građane da svoj novac ostavljaju u Bosni i Hercegovini, da u prodajnim objektima kupuju proizvode sa oznakom made in BiH, da i kod svojih prijatelja promoviraju kupovinu domaćeg i na taj način svoj život i budućnost svoje djece učine ljepšim.

KOMENTARI