instant fap

Mladić i njegov menadžer napravili haos u ”Prvom glasu Srbije”: Evo kako je prošao ”slijedeći Toše”

Mladić i njegov menadžer napravili haos u ”Prvom glasu Srbije”: Evo kako je prošao ”slijedeći Toše”

Nova sezona popularnog takmičenja počela je sinoć a već je ”rodila” nekoliko zvjezdica. Neki su pokazali ogroman talenat, a drugi ne toliko. Pogledajte šta je ovaj momak uradio.

Ivan Đorđević je momak koji dolazi iz Skoplja, Makedonije i ima 22 godine. Samouvenerno je ušetao u studio u kome se vršila audicija za “Prvi glas Srbije” a sa sobom je doveo i, kako on kaže, menadžera iz Kanade, koji za njega tvrdi da će biti velika zvijezda.

– Upoznali smo se na krstarenju, on je bio konobar a ja sam pomislio kakav gubitak talenta jer je odlično zabavljao goste. Kad Ivan pjeva, podilaze me žmarci, kaže njegov prijatelj Dejvid i dodaje:

– On će biti sljedeća velika zvijezda sa Balkana. On je balkanski Adam Lambert, on će biti slijedeći Toše.

Ali audicija nije prošla toliko slavno. Ivan nije pokzao veliko pjevačko umijeće, ili se bar ono nije dopalo žiriju. Vlada, Aleksandra i Mare našli su se u nezahvalnoj poziciji da odbiju ovog toliko samopouzdanog mladića koji još ima i podršku, ali su mu nekako saopštili da treba da radi još na sebi i da bi možda bilo bolje da okuša sreću u Kanadi. A kada je pao kroz rupu, pogodite da li je za njim krenuo i menadžer!

KOMENTARI