instant fap

Modrić će nam pomoći u ostvarivanju klupskih ciljeva

Na pitanje je li i u kojoj mjeri dug i mučan proces pregovora oko Modrićeva prelaska iz Tottenhama u Real utjecao na loš start Madrižana u novu sezonu i samo jedan osvojen bod u prva dva kola, Butragueno je odgovorio niječno

Bivši napadač madridskog Reala i španjolske nogometne reprezentacije, a sada direktor nogometnih operacija u “kraljevskom klubu” Emilio Butragueno (49) na službenom je predstavljanju hrvatskog reprezentativca Luke Modrića izjavio kako će hrvatski veznjak svojom kvalitetom pomoći Realu u ostvarivanju klupskih ciljeva.
“Zadovoljstvo mi je poželjeti dobrodošlicu Luki Modriću. Ovo će biti tvoj dom u sljedećih pet godina. S tvojim talentom i kvalitetom pomoći ćeš nam ostvariti naše ciljeve”, rekao je Butragueno.

Na pitanje je li i u kojoj mjeri dug i mučan proces pregovora oko Modrićeva prelaska iz Tottenhama u Real utjecao na loš start Madrižana u novu sezonu i samo jedan osvojen bod u prva dva kola, Butragueno je odgovorio niječno.

“Željeli smo ranije završiti posao, ali nije se dogodilo. Ali, naši posljednji rezultati nemaju nikakve veze s ovim transferom”, kazao je Butragueno.

KOMENTARI