instant fap

Monica Bellucci otkrila tajnu svoje zanosne figure

I u 47. godini izgleda zanosno i to bez mnogo muke. Atraktivna Monica Bellucci kaže da vježba samo povremeno – sebe voli da vidi u formi, ali zastupa stav da nije mašina. Saznajte i šta poznata Italijanka misli o ženama koje ne rađaju, kao i zašto stalno nosi crno

O DJECI

Iako je i sama majka, slavna glumica je podržala žene koje ne žele da imaju djecu.

– Bila bih razočarana da nemam djecu, ali dame koje neće da preuzmu roditeljsku ulogu ne treba osuđivati. Imam puno prijateljica koji nemaju djecu i srećne su. Biti žena ne znači samo imati djecu. Ali ja sam morala da prođem kroz to iskustvo –  izjavila je za časopis “Style”.

Objasnila je i zašto je postala majka tek u ranim četrdesetim.

– Uvijek kasno radim stvari, jer moram da osjećam da je pravo vrijeme. Sigurna sam da ima sjajnih 20-godišnjih majki, ali ja tad nisam bila spremna za djecu. Sada se osjećam drugačije. Mogu da budem s djecom bez osjećaja da gubim nešto.

VJEŽBANJE

– Počela sam da vježbam kada sam rodila Leonia. Ne volim da vežbati svaki dan, a ni ne pazim stalno šta jedem. Nisam mašina i ne umijem da se programiram, a ne moram ni da budem premršava.

CRNINA

– Crna je moja omiljena boja. Jednostavna crna haljina je najsavršeniji odjevni predmet. Osim toga ako se ugojim lakše mi je da nosim crno.

PAMET I LJEPOTA

Inteligenciju i samopouzdanje Monica smatra važnim kao i fizičku ljepotu.

– Ljepota je problem ako ste glupi, ali ne i ako znate da je iskoristite. Znam mnoge lijepe ljude, ali njihovi životi su strašni, jer im nije jasno da nije važno kako izgledaju, nego kako se osjećaju.

DEPO-BL!N/đk

KOMENTARI