instant fap

Monica Bellucci u Dodikovom krevetu

Monica Bellucci u Dodikovom krevetu

Milorad Dodik konačno je vidio Monicu Bellucci! Sav ozaren, ovoj svjetskoj divi je obećao da će velikodušno finansirati film u kojem će igrati glavnu ulogu.

Upućeni tvrde da je posrnuli Dodik tražio od Emira Kusturice da mu sredi Monicin dolazak u Banju Luku jer je mislio da će druženje s jednom od najljepših žena svijeta bar malo promijeniti medijsku sliku o njemu koja je iz dana u dan sve lošija.

Kusturica nije mogao odbiti Dodika jer je njegov višemilionski dužnik. Naime, poznato je da je Dodik finansirao Kusturicine brojne projekte, samo za Andrićgrad Dodik je Kusturici dao više od 15 miliona KM.

Potom je ljetos na stadionu Borik u Banja Luci izvedena njegova opera Dom za vješanje, koja je Vladu RS-a koštala 300 hiljada KM , iako ju je gledalo jedva 3.000 Banjalučana. Ulaznice su dijeljene besplatno, za šta je bio zadužen RTRS. Za nekoliko mjeseci, kada bude snimao film, Dodik će Kusturici ponovo odriješiti kesu.

Na Mećavniku Kusturica je Moniku smjestio u predsjednički apartman, u kojem inače tokom svojih posjeta Drvengradu boravi Milorad Dodik, tako da se poznata glumica nekoliko dana baškarila u krevetu koji je do sada koristio isključivo Dodik.(M.D.)

KOMENTARI