instant fap

Montažne kuće kao u katalogu iz Sanskog Mosta

Montažne kuće kao u katalogu iz Sanskog Mosta

Bavimo se izradom i proizvodnjom klasično montažnih kuća, baštanskih objekata, brvnara i ostalih proizvoda od drveta. Naše kuće i objekti su izrađene od visokokvalitetnog materijala, sa ekonomičnom i brzom gradnjom u svim klimatskim zonama prilagođenim za stanovanje i odmor. Izgradnja se vrši u svim veličinama i formi ovisno od želje naručioca.

Kuće su napravljeni od visoko kvalitetnih materijala, sa privredom i ubrzane gradnje u svim klimatskim zonama prilagođena za život i odmor. Izgradnja se vrši u svim veličinama i oblicima ovisno o željama kupca.

KUĆA I DIZAJN SE RADI PO SISTEMU “KLJUČU RUKE” ILI “ROH-BAU”

U klasičnom proizvodnjom montažnih kuća koristimo dokazane materijale koji daju certifikate od kvalitetnih materijala. Moderan dizajn i estetski izgled kuće se savršeno uklapaju u krajolik bez štete za okoliš. Sa firmama rade i kvaliteta ADLES DOO je postao vrlo prepoznatljiv na domaćem i stranom tržištu. Značajna dostignuća imaju posebno u skandinavskim zemljama.

To je način na koji « Adles « održava povjerenje kupaca , a osnovni cilj je da se naši potencijalni kupci dobro i ugodno osjećaju u jednom tako sagrađenom objektu .

Više detalja pogledajte na njihovoj stranici www.adles.ba

KOMENTARI