instant fap

Morske sirene ne postoje

Pošle sedmice je na stranicama jedne američke agencije osvanula službena objava vlade kojom se opovrgava postojanje morskih sirena.

Jedna je agencija američke vlade zadužena za nauku izašla u javnost s neobičnom objavom. Rekli su kako nema nikakvih dokaza o postojanju morskih sirena. I dok su mnogi sljegali ramenima ne znajući kojim je povodom došlo do ove objave, drugima je ona ipak bila i više nego potrebna.

NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) prošle sedmice je na svojim web stranicama objavila neobičnu obavijest. “Nema dokaza o postojanju vodnih humanoida”, stoji u objavi. Osim toga, napisali su i kratak historijski pregled svih legendi o sirenama, od australskih Aboridžina do antičkih Grka, piše CBC.

Povod za ovu objavu NOAA je našla u brojnim upitima građanima nakon što je u maju na Animal Planetu emitirana serija “Mermaids: The body found” u kojoj je potpuno fiktivno prikazana zavjera vlade koja zataškava postojanje morskih sirena. Iako fikcija, izgleda da su mnogi povjerovali u istinitost ove priče.

KOMENTARI