instant fap

Motiv više: Krema fudbalskog menadžmenta na utakmici Španija – BiH

Motiv više: Krema fudbalskog menadžmenta na utakmici Španija – BiH

Fudbalski menadžeri i skauti sa finala Lige Šampiona dolaze gledati Španija – BiH

Španija i Bosna i Hercegovina će 29. maja u švicarskom St. Gallenu odigrati prijateljski susret, a na istome će biti prisutan niz najrenomiranijih fudbalskih menadžera i skauta iz svijeta.

Dan ranije u tri sata udaljenom Milanu igra se finale Lige Šampiona i tu će se okupiti niz predstavnika najjačih fudbalskih menadžerskih i skauting agencija iz svijeta, a dio njih je i organizatorima utakmice Španija – BiH najavio svoj dolazak u St. Gallen.

Ako se podsjetimo da će ovu utakmicu diljem svijeta prenositi čak 150 tv. kuća i gledati stotine miliona ljudi, onda je sigurno da motiva za dobar fudbal neće nedostajati, iako se radi o prijateljskom meču.

Nakon dobre igre u Cirihu protiv Švicarske, naša reprezentacija ponovo je povratila simpatije  i povjerenje javnosti, pa će Mešini igrači u St. Gallenu imati značajnu podršku sa tribina AFG arene čiji su kapaciteti dobrano rasprodati više od mjesec dana prije utakmice.

Španija i Bosna i Hercegovina svoj prijateljski meč odigraće u nedjelju 29. maja sa početkom u 18,00 sati na stadionu AFG Arena u St. Gallenu.

Preostale ulaznice za ovaj meč možete kupiti na stranici Starticket.ch.

KOMENTARI