instant fap

Mourinho objasnio svoju gestikulaciju: Inter mi nećete dirati!

Mourinho objasnio svoju gestikulaciju: Inter mi nećete dirati!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho večeras se našao u centru pažnje nakon pobjede njegovog tima u gostima protiv Juventusa.

Crveni đavoli su nakon preokreta slavili sa 2:1 u Torinu, a Mourinho je nakon meča provocirao navijače Stare dame te je ušao u sukob sa Leonardom Bonuccijem.

Nakon meča je rekao da to nije trebao uradtii, ali da mu je u tom trenutku glava bila ‘vruća’ zbog provokacija koje su sa tribina stizale na račun njegove porodice, ali i Intera.

“Provocirali su me 90 minuta. Došao sam ovdje kako bih radio svoj posao, ništa više. Nisam na kraju nikoga uvrijedio, samo sam htio da ih jače čujem. Vjerovatno to nisam trebao uraditi i hladne glave i ne bih. Ali, vrijeđali su moju porodicu, računajući i porodicu ‘Inter’, pa sam reagovao tako”, rekao je Mourinho koji je prokomentarisao i samu utakmicu.

“Odigrali smo fantastičnu utakmicu, na našem najvišem nivou. Uspjeli smo da pobijedimo jer smo odigrali vrlo, vrlo pozitivan meč i tražili smo pobjedu do samog kraja. Tražili smo je…”, rekao je Posebni.

Podsjetimo, United sada ima sedam bodova u ovoj grupi, odnosno dva manje od Juventusa dva kola prije kraja.

KOMENTARI