instant fap
NaslovnicaSport

Mourinho tokom finala EP zatekao provalnika u kući

Mourinho tokom finala EP zatekao provalnika u kući

Nasmijani Mourinho sa šalom Portugala, slika je iz londonskog doma slavnog trenera, koju je postavio na Instagram odmah nakon trijumfa reprezentacije njegove zemlje na Euru i koja je obišla svijet.

Ali, tek sada se otkrila kakva drama je prethodila Mourinhovom osmijehu i sretnoj pozi na tom istom mjestu, jer Sun otkriva fotografije nastale tamo u vrijeme finala Eura prije osam dana.

sun_mourinho_ss
The Sun

Na njima se vide menadžer Manchester Uniteda i njegova supruga Matilde Faria kako kroz prozor kuće gledaju privođenje izvjesnog Romana Gabora (25), kojeg je Jose zatekao prilikom provale u dom obitelji Mourinho.

Na spomenutoj fotografiji drskog razbojnika okružilo je osam policajki i policajaca, ali par minuta ranije s njim je oči u oči bio samo Mourinho, koji ga je vidio kako se šulja po stanu u koji je provalio preko podruma, piše Index.hr

Slavni trener odmah je pozvao zaštitara koji patrolira rezidencijalnim kvartom i kojeg plaćaju stanari, a ovaj je obavijestio policiju, pa je uhapšen provalnik čije privođenje je bračni par Mourinho gledao s prozora, nakon čega se Jose vratio na kauč i uživao u tome što je pravda zadovoljena u Parizu i Londonu.

KOMENTARI