instant fap

Mourinho: Zaprepaštan sam, ovo je sramota! Dobro da nisam dobio elektronsku narukvicu na zglob!

Mourinho: Zaprepaštan sam, ovo je sramota! Dobro da nisam dobio elektronsku narukvicu na zglob!

“Razlika između riječi ‘strah’ te riječi ‘slab i naivan’ je 10.000 funti te utakmica zabrane dolaska na stadion. Strah košta 50.000 funti, slabost i naivnost se tolerira”

Jose Mourinho je zbog komentiranja suđenja nakon poraza Chelseaja od Southamptona s 3:1 kažnjen s 50.000 funte uvjetno te jednom utakmicom suspenzije. Rok kušnje za Portugalca je godina dana pa bi u tom razdoblju trebao pripaziti što priča. No Mourinho očito ne mari i bez dlake je na jeziku i dalje.

“Mogu biti sretan što mi nisu stavili elektronsku narukvicu za praćenje na zglob noge. Ova odluka je sramota, a mogućnost zabrane dolaska na stadion šokantna”, rekao je na predstavljanju nove knjige koja se zove ‘Mourinho’.

Jose je nakon utakmice izjavio da se suci boje donijeti odluku u korist njegove momčadi, a nekoliko tjedana prije je Arsene Wenger bio puno grublji prema sucu Mikeu Deanu kojeg je nazvao ‘slabim i naivnim’.

“Razlika između riječi ‘strah’ te riječi ‘slab i naivan’ je 10.000 funti te utakmica zabrane dolaska na stadion. Strah košta 50.000 funti, slabost i naivnost se tolerira.”

KOMENTARI