instant fap

Možete li razlikovati novi Carens od ostalih Kia?

Direktoru dizajna Peteru Schreyeru valja odati priznanje za ono u što je preoblikovao KIA-u otkad je zasjeo za kormilo korejskog proizvođača, međutim čini se da ni on nije uspio izbjeći zamku u koju su upali mnogi prije njega

 

Baš kao što su Peugeotovi, Audijevi, BMW-ovi i Volkswagenovi automobili, između ostalih, počeli nalikovati jedni drugima kao jaje jajetu, tako i nove KIA-e sve više sliče jedne drugima.

Najbolji primjer je novi Cerato koji će nam biti predstavljen na nadolazećem autosalonu u Parizu. Čak i na skicama s efektom negativa ovaj automobil izgleda odlično, a sigurni smo da bi izgledao mnogo bolje da ne izgleda kao kopija sestrinskih modela.

U prilog mu doduše valja reći da će se graditi na platformi Cee'da pa ga zapravo možemo promatrati kao monovolumensku inačicu ovog modela.

KIA zasad drži detalje za sebe, no očekujemo 1.4 i 1.6 benzince i dizelaše pod poklopcem, a neki mediji već nagađaju kako bi se kompaktni monovolumen mogao nuditi sa smještajnim kapacitetom za petero, odnosno sedmero osoba.

Datum početka proizvodnje i prodaje također su nepoznati.

KOMENTARI