instant fap

Na Jadranu slijedeće sedmice ljetne temperature od plus 30!

U subotu će u cijeloj Hrvatskoj biti pretežno sunčano, samo mjestimice uz umjerenu naoblaku. Ujutro će u kopnenim krajevima ponegdje biti magle i slabog mraza. Zapuhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Jutarnje temperature na kopnu će se kretati oko 7°C, a najviše dnevne od 20 do 23°C. Na Jadranu će biti nešto toplije – ujutro od 15 do 17°C, a danju od 23 do 25°C.

U nedjelju nas čeka slično vrijeme, s tim da će nešto više oblaka, tek ponegdje uz prolaznu slabu kišu, biti na sjevernom Jadranu. Na kopnu će jutarnje temperature malo porasti i kretat će se oko 10°C, no dnevne će uglavnom ostati iste – od 21 do 23°C. Na Jadranu će u nedjelju temperature biti iste kao u subotu.

Prva polovica sljedećeg tjedna Dalmaciji će donijeti uglavnom sunčano vrijeme. Prolazna povećana naoblaka moguća je ponegdje oko utorka, mjestimice uz kratkotrajne i slabe oborine. Na sjevernom Jadranu i mjestimice na kopnu općenito bit će nešto promjenjivije. Sunčana razdoblja tamo će se izmjenjivati s oblačnijim, kada može biti i prolazne slabe kiše.

Bit će razmjerno toplo, osobito u drugoj polovici tjedna kada je čak moguć povratak na vrlo toplo vrijeme uz temperature blizu 30°C, no o tome podrobnije sljedećih dana, rekao je Daniel Pavlinović iz udruga Crometeo i Storm Chasers Dubrovnik, prenosi tportal.hr.

KOMENTARI