instant fap

Na odsječenoj dunji vidljivi brojevi!

Subhija Hamzić-Karat iz Bihaća bila je iznenađena kada je na površini panja tek odsječenog drveta dunje u svom dvorištu ugledala jasno uočljive brojeve jedan i dva. Pogledajte fotografije!

“Broj jedan je jasno vidljiv, a nekoliko centimetara dalje su obrisi dvojke. Dolazili su brojni poznanici i prijatelji da to vide i svi se slažu da je ovo nešto vrlo neobično”, kaže ona.

Dunja - brojevi Bihać

Dodaje kako je prije nekoliko dana angažovala radnike i odlučila da posiječe drvo dunje, koje je zasađeno sada već daleke 1950. godine.

“Glavni razlog je što su se u šupljine drveta naselili stršljenovi te napravili leglo ispod dunjine kore. Poznato je da je riječ o vrlo opasnim insektima, čiji ubod može biti opasan po ljudski život”, kaže Subhija.

Dodaje kako su pojedinci već počeli povezivati ovaj događaj s navodnim skorim smakom svijeta, koji je najavljen astrološkim kalendarom starih Maja. Prema tim verzijama, brojke predstavljaju kombinaciju datuma 21.12.2012. godine, koji bi, ukoliko se obistine katastrofična predviđanja, mogao biti kraj svijeta kakvog poznajemo.

“Ne znam, možda u svemu tome ima neke istine. Zanimljivo je i to što je drvo posječeno baš u decembru ove godine, o čemu također mogu da govore brojevi”, kaže ova Bišćanka, dodajući kako je možda ipak sve plod neobičnih slučajnosti.

Stručnjaci iz oblasti šumarstva kažu kako nije neuobičajeno da se majka priroda poigra s oblicima koji mogu asocirati na različite stvari ili pojave.

KOMENTARI