instant fap

Na prodaju najpovoljniji placevi u gradu

Na prodaju najpovoljniji placevi u gradu

Na prodaju je zemljišna parcela ukupne površine: 3880m2 na području Sanskog Mosta, Hamzibegova ulica/Mahala. Nudi se mogućnost kupovine parcele u cjelini za stambenu ili poslovnu namjenu, također se nudi mogućnost cijepanja i kupovine jedne ili više parcela manje kvadrature namjenjene za izgradnju stambenih objekta. 

Ovo zemljište posebno atraktivnim čini njegova lokacija, te prilaz koji je omogućen za dvije strane. Jedan prilaz zemljištu je skretanjem sa glavnog magistralnog puta, dok je drugi pristup omogućen skretanjem iz Hamzibegove ulice – Gornje Mahale. Činjenica je, da je ovaj dio grada izdvojen od gradske buke, okružen zelenilom, a u isto vrijeme udaljen od strogog centra grada svega nekoliko minuta. Bitno je naglasiti da se svi komunalni priključci nalaze u blizini zemljišta. Papirologija uredna 1/1 i gradnja je dozvoljena.

U slučaju da želite kupiti parcelu za izgradnju stambenog objekta, površine će se kretati od 400-900m2, ovisno o broju konačnih kupaca i planu parcelacije. Cijena na upit!

Više detalja OVDJE

 

KOMENTARI