NA PRODAJU Stambeno-poslovni objekti na atraktivnoj lokaciji u Bulevaru 7. korpusa

HomeSanski MostLokalne teme

NA PRODAJU Stambeno-poslovni objekti na atraktivnoj lokaciji u Bulevaru 7. korpusa

NA PRODAJU Namješten trosoban stan

ADRESA : Bulevar 7. Korpusa bb, 79260 SANSKI MOST Cijena : Po dogovoru Stambeni prostor : 400 m² Zemljišna parcela : 800 m² Broj etaža/sprat : 3 Telefon 061-799-323 I 061-154-822

Zadovoljstvo nam je izdvojiti nekoliko riječi, kako bi opisali ova dva stambeno-poslovna objekta.

Objekti koji ispunjavaju svaku želju kupca, nalaze se na veoma poželjnoj lokaciji u Sanskom Mostu u poslovnoj zoni Bulevara 7. Korpusa bb.

Riječ je o dva objekta ukupne površine 400m2 koja se nalaze na jednoj zemljišnoj parceli površine 800m2. Stambeni objekat kako vidljiv na fotografijama postire se na tri etaže od čega se na prvoj etaži nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatilo i terasa.

Na drugoj etaži je raspored identičan prvoj etaži, dok je treća etaža u Roh-Bau fazi. Kuća posjeduje centralno grijanje na prvoj i drugoj etaži koja je kompletno adaptirana od strane sadašnjeg vlasnika, te su tom prilikom urađeni svi potrebni građevinski radovi od krova do temelja, uključujući i stiropornu fasadu, novu stolariju i sl.

Drugi objekat (poslovni) prostire se na dvije etaže. U prizemlju se nalazi autopraona dok se na drugoj etaži nalazi Caffe bar sa izlazom na terase. Oba objekta posjeduju veliki prostor i idealni su za porodicu sa većim brojem članova i poslovnom idejom.

Pored stambeno-poslovnog prostora, iza kuće nalazi se i velika bašta pogodna za odmor i relaksaciju.

Kuća se nalazi na jako dobroj lokaciju i ispunjava uslove za svaku vrstu poslovnih djelatnosti. Poslovni prostor se može u svako doba izdati pod kiriju i novi kupac na taj način može ostvariti sigurna primanja.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0