instant fap

Na zahtjev korisnika: Facebook uveo nove opcije

Na zahtjev korisnika: Facebook uveo nove opcije

Najpopularnija društvena mreža Facebook za sve korisnike omogućio je podešavanje News Feeda kako bi mogli odlučitii da li žele vidjeti neke objave, stranice ili prijatelje i koliko često to žele.

U ovoj kompaniji su svjesni da će određeni broj korisnika negodovati, kao što je to bilo i u prethodnim slučajevima kada su činili određene izmjene.

Menadžer ove kompanije Greg Marra objasnio je da će nove postavke pomoći korisnicima, jer će im biti ponuđeno da li žele vidjeti neke stvari, grupe ili osobe, ili ne.

Kada je riječ o korisnicima Facebooka, oni u narednom periodu mogu na lakši način pratiti svoje prijatelje, grupe ili neke stranice. Naime, postavke New Feeda prikazivat će stranice koje su bile najviše posjećene kao i osobe, a korisnik će moći na osnovu tih informacija odrediti da li želi da se one nastave prikazivati ili ne.

Nove postavke dat će uvid u neke stranice koje je korisnik ranije pratio u prošlosti te da li želi da ih prati sada, kao i obrnuto.

Kada je riječ o novim postavkama, sve su prilike da je kompanija Facebook uvažila sve veće kritike korisnika da se na njihovim profilima često pojavljuju neželjeni sadržaji koje stalno moraju gledati poput nekih snimaka životinja ili čestih promjena ljubavnih statusa.

“Ukoliko naiđete na status koji vas ne zanima i koji ne želite vidjeti imate mogućnost da zabranite dalje prikazivanje. Od danas, kada uklonite neki sadržaj određene osobe imate priliku da vidite što manje statusa i slika koje ta osoba objavljuje”, kazao je Marra.

KOMENTARI