instant fap

Načelnik Avdagić se ogradio od laži Avaza i NTV 101

Načelnik Avdagić se ogradio od laži Avaza i NTV 101

Prethodnih dana građani Sanskog Mosta su suočeni neprekidnim novinarskim konstrukcijama, insinuacijama i lažima Dnevnog Avaza i lokalne televizije 101 koji su do sada bili neskrivena podrška propalim protestima u našem gradu. Načelnik Avdagić je posebno upozorio na činjenicu da Avaz (Midho Dedić) u tekstu o „Bijelim trakama“ grubo podmeće neistine cjelokupnoj BH javnosti o diskriminaciji u režiji lokalne SDA.

Naime, SDA u svojim saopćenjima i reagiranjima koje Avaz i NTV 101 neće da objavljuju, nigdje nije pominjala riječ „kesari“ niti bilo koju drugu riječ kojom bi bilo koji građanin našeg grada bio potcijenjen i diskriminiran, kategoričan je Avdagić.

Činjenica sa građani Sanskog Mosta više ne sudjeluju u bilo kakvim javnim protestima i devastiranju njihovog grada dodatno je uzdrmala poziciju organizatora i medijskih pokrovitelja (Dedića i Hukanovića).

Na posljednjem subotnjom okupljanju jedva se skupilo desetak uglavnom istražnim organima „sumnjivih“ kršitelja pozitivnih zakonskih propisa. Sanjani su to veoma dobro prepoznali. Na svu sreću i istraga se sve više približava organizatorima i podstrekačima širenja straha i terora u našem gradu. Sve je veći broj onih koji otvoreno priznaju političku pozadinu protesta. O čemu ćemo vas naknadno informirati…

Općinski načelnik

prim.dr. Mustafa Avdagić

Scan_Doc0178-1

KOMENTARI