instant fap

Najgori savjeti koje muškarci dijele jedni drugima

Nakon koliko dana ju trebate nazvati i da li lagati ako ste naletjeli na bivšu? Ovakve situacije često su konfuzne, a prijatelji znaju dati krive savjete

 

Koji su najlošiji savjeti koje muškarci dijele jedni drugima kad je u pitanju odnos prema vezama i seksu napisala je Brenda Della Casa za Glamour.com, a rezultate je dobila ispitivanjem čitatelja. Evo deset najlošijih savjeta koji vam mogu upropastiti šansu za sreću.

Izbaci to iz sistema

Prijatelji i stariji članovi obitelji često savjetuju da prije braka ili ozbiljne veze treba spavati sa što više žena, a tome još nabacuju nevjerojatne brojke iz vlastitog iskustva. No, činjenica je da muškarci to nikada neće izbaciti iz sistema jer će ih lijepe žene uvijek privlačiti. Na kraju im preostaje da ne upropaste pravu ljubav ako ju pronađu.

Tri dana do idućeg poziva

Odavno se zna za pravilo od tri dana prije nego se opet javi djevojci koja ga interesira. Glavni razlog ovog savjeta je da razmak od tri dana ne odaje dojam da se radi o nekom jadniku, već tipu koji ima zanimljiv i ispunjen život. No, kad malo bolje razmislite, zašto bi čekali tri dana da se javite nekome tko vam se sviđa?

Moćna košarica

Ponekad se savjetuje da je dobro i odbiti koju damu, makar mu se i sviđala, samo zbog osjećaja moći i samopouzdanja. Neki čak idu tako daleko da smatraju kako bi bilo pametno otići u striptiz bar i vježbati.

Komunikacija sms-om

U današnje vrijeme društvenih mreža i novih tehnologija, mnogi će prijatelji dati dobronamjerni savjet da je djevojku dovoljno pozvati na spoj i običnim sms-om. Ipak, osnove lijepog ponašanja i ljudskosti nalažu da je ljepše nazvati osobu i dogovoriti izlazak.

Komplimenti su nepoželjni?

Među muškarcima kruži glasina da žene stalno slušaju komplimente od udvarača, a posebno one atraktivne. Ako vam prijatelj kaže da takvoj ženi ne treba dati kompliment jer ćete biti poput slabića koji ju želi osvojiti, zanemarite ga. Sjetite se da svaka žena voli kada joj pridržite vrata ili kažete da ima lijepu haljinu.

Ona nije za tebe

Ponekad se čini da je određena djevojka izvan vaše lige, ali želite pokušati jer vam se zaista sviđa. Prijatelji u takvoj situaciji često znaju naglašavati da nećete uspjeti što negativno utječe na vaše samopouzdanje. Osim toga, i da doživite odbijanje nije kraj svijeta i stekli ste jedno životno iskustvo više.

Bicepsi su zakon

Svaka bi djevojka željela dečka poput Ryana Goslinga, ali to su tako rijetki trenuci u odnosu na stvarni život. Prijatelj koji savjetuje da je važnije posvetiti pažnju bicepsima umjesto emocijama i odnosu prema vezi, potpuno je u krivu.

Poljuljaj joj samopouzdanje

Neki se oslanjaju na ideju da će negativnim rečenicama o njenoj osobnosti poljuljati samopouzdanje i lakšu ju kontrolirati pa i odvući u krevet. Zapitajte se samo kako će ta veza funkcionirati na duge staze i da li će takav muškarac biti zadovoljan svojim ljubavnim životom.

Laži

Zna se da je jedna od temeljnih stvari za kvalitetnu vezu iskrenost. Ako vam prijatelj predloži da primjerice slažete kako ste u klubu vidjeli bivšu koja vas je tražila broj telefona, dobro razmislite zašto bi to učinili i kamo će vas na kraju laži odvesti.

Ma, kakva moda

Iako se čini da muškarac koji ne pazi svoj stil djeluje muževnije, djevojke više vole komade koji znaju spariti odjeću. Ako se prijatelji furaju na razvučene stare majice oparanih rubova i već deset godina nose iste starke, ne znači da su u pravu i da će imati više sreće nego vi.

KOMENTARI