instant fap

Najveće muške fantazije u seksu!

Nakon što smo naveli popis onoga što se nalazi na ženskim listama preferencija kada je seks u pitanju, vrijeme je da se osvrnemo i na najčešće muške žudnje.

Dok su žene zadovoljnije seksom kada su njihove emocionalne potrebe zadovoljene, s muškarcima je malo drugačije, navode na stranici fairlady.com.

Evo što se nalazi na vrhu njihove liste kada je riječ o žudnje u seksu:

Noviteti

Muškarce poprilično pali ono što nisu često imali prilike raditi ili vidjeti. Vizualna su bića i pali ih pogled na ženu u seksi donjem rublju ili nekim “vrućim” opravicama. Osim toga, sa svojom partnericom rado bi voljeli isprobati nešto nestašno u čemu bi i ona uživala.

Seks na riskantnim mjestima

Pali ih i sama pomisao na seks na nekim neuobičajenim, riskantnim mjestima, gdje bi mogli biti uhvaćeni. Pali ih seks u automobilu, pogotovo oralni seks.

Odličan pogled

Ne, nisu u pitanju romantični krajolici već pogled na golo žensko tijelo. Golotinja im je posebno seksi, a još više ih pali kada je partnerica samopouzdana po pitanju vlastitog izgleda i voli isticati svoje atribute na erotičan način.

“Zločesta” partnerica

Muškarcima je seksi kada njihova partnerica ima avanturističke sklonosti i kada voli isprobavati neke nove “uloge” u seksu. Pali ih kad je partnerica spremna na seks izvan “udobnih” zona i kada preuzme inicijativu. To za njih znači da ima seksualnog samopouzdana, a to oni itekako cijene.

Jutarnji seks

Mnogi muškarci vole seksom započeti dan. Oni se probude spremni, a kada je i partnerica ujutro spremna za akciju – niko sretniji od njih. Oralni seks ili seks na brzinu, sasvim je svejedno.

(Vijesti.ba)

KOMENTARI