instant fap

Najveći zatvoreni bazen na svijetu

Najveći zatvoreni bazen na svijetu

Kako u srcu kontinenta uživati u tropskoj atmosferi? Možete u Njemačkoj! Izgrađen je najveći zatvoreni bazen na svijetu s popratnim sadržajima koji potpuno dočaravaju Trope.

Najveći zatvoreni bazen na svijetu, Tropical Island smješten je u Krausnicku, blizu Berlina. Bazen ima 400 ležaljki, a može primiti do 6.000 posjetitelja. Bez obzira na to, posjetitelji se nerijetko bore za slobodno mjesto gdje mogu staviti svoj ručnik.

Ovaj bivši avionski hangar ukrašen je sa čak 50.000 biljaka i pretvoren u tropski raj 2004. godine. Ogromni hangar sagrađen je za proizvodnju cepelina, ali je kompanija bankrotirala 1992. godine. Firma iz Malezije vidjela je poslovnu priliku i otvorila Tropical Island Resort.

Iako je unutrašnjost impresivna, posjetitelji se žale na visoke cijene pića, smještaja i naknade za korištenje vodenih tobogana.

Temperatura u unutrašnjosti je uvijek ugodnih 26 stupnjeva Celzijusovih, zahvaljujući krovnoj kupoli koja dozvoljava prodiranje sunčevih zraka. Također, za one koji se odluče prenoćiti, postoji mogućnost korištenja drvenih kabina za spavanje.

KOMENTARI