instant fap
NaslovnicaPromo

Nakit Tajra/ Prva galerija ručno rađenog nakita Dženane Tičević

Nakit Tajra/ Prva galerija ručno rađenog nakita Dženane Tičević

Nije tajna da su društvene mreže postale idealna platforma za plasiranje novih produkta i svježih kreativnih ideja. Baš zato upravo na tim mjestima nalazimo najviše super genijalnih proizvoda, novih brendova – i još genijalnijih ljudi koji stoje iz njih. Jedna od njih je i Dženana Tičević.

Kao mlada mama puna kreativnih ideja, Dženana je svu svoju energiju i slobodno vrijeme usmjerila ka Nakitu Tajra i otkrila nam sve što nas je ikada zanimalo o pokretanju vlastitog brenda, ali i kreativnom procesu koji je početak i kraj svega.

U carstvu perli i boja. Nakit Tajra je prva galerija ručno rađenog nakita , u Sanskom Mostu.

Ukoliko ste ljubiteljica raskošnih ručno izrađenih ogrlica, te unikatnog nakita , a još niste vidjeli radove nakita Tajra ona je svakako pravo vrijeme za to. Ručno rađene stvari uvijek nose osobni pečat jer neizbježno je ne ubaciti i dio sebe. Svakako je jasno da nikada nije bilo lakše doći do ideje i inspiracije , međutim puno je teže doprijeti do srca svojih kupaca.

Nudimo repromaterijal za izradu nakita i bižuterije , perle perlice , konac, lanci, sajle, privjesci, djelići za nakit, biseri, poludrago kamen,staklene perle, metalne perle, češki kristal .

Navrati i ti, odaberi nešto za sebe, za nekog koga voliš.

Nalazimo se pored frizerskog salona Asima Sanski Most.

KOMENTARI