instant fap

Nakon Severininog odbijanja Dodika uslijedio linč medija u Srbiji

Nakon Severininog odbijanja Dodika uslijedio linč medija u Srbiji

Nakon što je regionalna zvijezda Severina Vučković odbila angažman na TV UNA, novom medijskom projektu koji se povezuje s Miloradom Dodikom, uslijedio je odgovor srbijanskih tabloida.Rigidni Informer zatražio je na naslovnici zabranu ulaska u Srbiju, a uz navode kako je Severina napala Srbe stoji i uvreda “Đubre ustaško”.

Objektiv je bio nešto “umjereniji”, ali je plasirao njen izmišljeni citat: “Srbi, vi ste genocidni!”.

Večernji list jučer je objavio kako je Severina odustala od angažmana na novom televizijskom projektu TV UNA, koji se povezuje s liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

“Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo počeli okupljanje ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se ispostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, kazala je Severina.s

KOMENTARI