instant fap

Nakon udesa: Sarajlija slomio nos instruktorici vožnje

Nakon udesa: Sarajlija slomio nos instruktorici vožnje

Dana 31.01.2019.godine u 15,45 sati, obaviještena je IV PU da se u ulici Nerkeza Smailagića, općina Novi Grad Sarajevo, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: putničko motorno vozilo marke Renault Scenic, kojim je upravljao vozač S.Č. iz Sarajeva i putničko motorno vozilo marke VW Golf, kojim je upravljala kandidat vožnje L.Š., sa instruktorom vožnje L.D. iz Sarajeva, navodi se na internet stranici MUP-a KS.

Nakon saobraćajne nezgode, S.Č. je fizički napao instruktora vožnje L.D., nanijevši joj povrede.

Na lice mjesta je izašla ekipa Zavoda za medicinsku pomoć i istu prevezla u KCU u Sarajevu, radi ukazivanja dalje ljekarske pomoći.

Povrijeđenoj L.D. su od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede (fraktura nosne kosti sa dislokacijom).

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode obavili su policijski službenici PS Novi Grad Sarajevo.

Istog dana u 18,10 sati, policijski službenici IV PU lišili su slobode lice S.Č., rođen 1966.godine, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 172. KZ F BiH (Teška tjelesna ozljeda).

Lice lišeno slobode je predato u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici IV PU rade na dokumentovanju opisanog krivičnog djela.

KOMENTARI